Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırı ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtlı olarak değsorunmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda bileğnöbetmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve Yangın Çıkış Kapısı servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Gerçekten yangınlardan korunmak için üs olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını tayin etmek karınin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik anında kapının suhuletle açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla çıkmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en amelî fiyatlarla ehil çıkmak sinein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık veri alabilirsiniz.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Report this wiki page